Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/09/2021 | 11:43 h
Ajuntament .- Càrrecs de confiança
previsio
 
 
20/09/2021 | 11:43 h

Jenni Gallardo

 

És Llicenciada en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Govern Local i gestió municipal per la Universitat Autònoma de Barcelona, certificat de professionalitat en comptabilitat i auditoria per l’acadèmia Organigrama de Girona, postgrau en Administració Electrònica per la Universitat de Girona, entre d’altres.

 

Per altra banda ha estat regidora durant 8 anys, amb un partit independent en un municipi de 6000 habitants de la comarca de la Selva. Durant 4 anys regidora de govern responsable de les regidories d’Hisenda, RRHH, Serveis públics municipals, participació ciutadana, comunicació i transparència. Ha liderat diferents projectes com la implantació de l’administració electrònica i el gestor d’expedients, el canvi de sistema de gestió de residus implantant el Porta a Porta, el canvi del sistema i de la infraestructura de l’enllumenat a tot el municipi amb LED, inici del canvi de forma de prestació del servei d’abastament d’aigua, diferents projectes de participació ciutadana com el Consell d’Infants Municipal, el Consell de Subvencions, o els Pressupostos Participatius per barris, etc.

 

Actualment treballa a l’empresa Audifilm Consulting, a l’àrea de consultoria. Desenvolupa projectes de l’àrea econòmica, especialment productes relacionats amb el control intern, comptabilitat analítica, contractació pública, participació ciutadana i administració electrònica.

 

Les funcions que realitzarà la Jenni són molt diverses. Tindrà relació amb tots els regidors/es i, a part d’ajudar-nos en la nostra organització i planificació interna, ens ajudarà als regidors en aquells temes que es consideri adient. 

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043