Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:55 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:55 h

APP Viu Palafolls


Viu Palafolls és una iniciativa del consistori per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies per acostar la informació als ciutadans/es. No cal perdre de vista que els dispositius mòbils són, cada cop més, una eina i un recurs que permet arribar tant a la gent adulta com a als joves i a la gent gran.

 

Viu Palafolls és una aplicació gratuïta que es pot descarregar per Google Play (Android) i App Store (IOS) i que està operativa des del passat mes de febrer.

 

A banda de l'apartat d'"Incidències", l'aplicació també compta amb tota la informació referent a agenda i esdeveniments, la localització i descripció dels espais d’interès cultural i la ubicació i telèfons d’interès.

 

La comunicació d'incidències

 

Viu Palafolls compta amb un apartat de comunicació directa amb el consistori amb l'objectiu de resoldre amb eficiència les incidències relacionades amb la via pública i l'incivisme. Així el ciutadà podrà a partir d'ara donar compta amb geolocalització, descripció i imatges de:

 

. Desperfectes en carrers i voreres

. Escombraries i neteja viària

. Incidències en el mobiliari urbà

. Incidències en la mobilitat

. Incidències en l'enllumenat de la via pública

. Incidències en parc i jardins

. Incivisme i seguretat

 

Cada incidència creada generarà avisos de la seva evolució al ciutadà que l'ha comunicat amb la finalitat de mantenir-lo al dia de la seva gestió i resolució.

Aquesta mateixa possibilitat estarà operativa al web municipal per tal de fer arribar aquest nou canal de comunicació a tots els ciutadans/nes de Palafolls.

 

Altres recursos

Cal també destacar el potencial de l'aplicació mòbil Viu Palafolls pel que fa a la consulta de les activitats de l'agenda o a la possibilitat de gestionar diferents tràmits com és la reserva del Molí d'en Puigvert, les sol·licitud de cessió i lloguer d'equipaments o la inscripció als diferents recursos com tallers, presentacions, festivals, etc. Per tal de fer part d'aquestes gestions caldrà que l'usuari/ciutadà utilitzi l'IdCat mòbil. Recordem que l'IDCAT mòbil és un mecanisme d’identificació i signatura electrònica orientat a la ciutadania i basat en l'enviament d’una contrasenya d'un sol ús al mòbil. Es pot utilitzar per a identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu (no cal instal·lar res).

 

La voluntat del consistori és que l'aplicació mòbil Viu Palafolls sigui permeable i vagi evolucionant. Així, per tal de ser una eina àgil, s'adequaran els recursos a les estacions de l'any i a les campanyes informatives. Cal recordar que www.palafolls.cat continuarà sent el la matriu informativa municipal.A tots els ciutadansCal descarregar-se l'App a través del proveidor d'aplicacions del seu sistema operatiuNúmero de visites
2774
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43