Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:38 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 18:38 h

Entitat de Registre IDCAT


Des del mes d'abril del 2007, l'Ajuntament de Palafolls el trobem con entitat de registre pioners a la comarca, per tal de facilitar als Palafollencs l'obtenció del certicat digital IDCAT. 

Aquest servei permet que el ciutadà pogui realitzar les gestions per tal d'obtenir-l'ho d'una manera ràpida i fàcil.

 

L'idcat ens permet interactuar amb la administració pública de manera telemàtica, per tal de facilitar-nos les gestions amb la propia administació:

- Hisenda

- Generalitat

- Benestar Social

- Trànsit

- Tràmits o pagament de tributs ORGT

- Consulta de matricules a les escoles d'ensenyament.

i un llarg etc que dia a dia va incrementant

 

Es pot sol·licitar de dues maneres:

1) Per Internet: Cal omplir les dades que es requereixen des del web www.idcat.cat Després d'omplenar la sol·licitud, teniu 90 dies per apropar-vos a una entitat de registre, con la del nostre consistori, per tal de fer la validació de la identitat, indical al pas següent.

2) Presencialment al propi Ajuntamet de dilluns a divendres de 9h a 14h  Aquest pas simplement cal dur el DNI vigent ( no caducat) i el consistori li realitzara una compulsa del DNI i verificara la identitat. Un cop verificat el propi usuari ja podrà descarregar-se al seu PC el certificat idcat.

 

El certificat té una vigencia de 4 anys.A qualsevol persona interessadaDe dilluns a divendres de 9h a 14hPlaça Major núm 11937620043palafolls@palafolls.catwww.idcat.catOAC (Oficina d'Atenció Ciutadana)Número de visites
4828
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43