Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:54 h
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:54 h

48 infants comencen avui el curs a la Llar d’Infants de Palafolls

12 de setembre de 2018


Comença el curs amb novetats a les instal·lacions per una millor adaptabilitat per als infants


 

Amb el final de la Festa Major, es retorna a la rutina  i a la normalitat. Aquest matí s’han reobert les aules de les escoles, l’institut i també les de la llar municipal. 48 nens i nenes de 0 a 3 anys han començat el curs al centre de titularitat municipal.

 

Un curs que comença amb les instal·lacions renovades ja que aquest cap de setmana s’ha renovat el paviment d’una zona del centre per tal de fer-lo flonjo i encoixinat per evitar lesions als infants en cas de caigudes. A més des de finals del curs passat la llar incorpora nous tendals als patís per garantir l’ombra als participants de la llar a les zones d’esbarjo.

 

També s’adquirirà nous equipaments lúdics pels més petits. En concret es preveu  dues casetes pels patis i un trenet de joc pels més grans amb el que es vol ajudar a la diversió dels infants de la llar municipal.

 

Paral·lelament els alumnes han tornat avui a les aules als dos centres de primària de Palafolls; Mas Prats i Ferreries així com a l’institut de la Font del Ferro del nostre municipi.Número de visites
1253
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43