Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:09 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:09 h

A Palafolls reciclem més i millor

1 de desembre de 2021


L'any 2020 els palafollencs van reciclar el 51.3% dels residus, assolint els objectius marcats per Europa


Els palafollencs estan compromesos amb la separació i el reciclatge de residus domiciliaris. Un compromís que ens ha permès al nostre poble superar l’objectiu marcat per Europa pel 2020 de reciclar més de la meitat dels residus generats.

Segons dades de l’Agència de Residus de Catalunya, Palafolls ha separat el 51,3% de les seves escombraries, o el que és el mateix, ha reciclat més de la meitat de tots els residus que genera.

Ara bé, encara cal reciclar més i millor. Per això l’Ajuntament de Palafolls, amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme, ha iniciat una campanya de conscienciació i de sensibilització per aconseguir augmentar el reciclatge.

 

IMG_4191.JPG

 

La campanya, amb el nom de «I ara ... reciclem més i millo, vol donar un nou impuls a la separació de residus, no només posant de manifest la importància del reciclatge, sinó també apostant pel consum responsable, la reducció dels residus, la reutilització i amb consells pràctics per millorar el reciclatge dels que generem.

 

Aquest és un missatge que es vol fer arribar arreu del municipi, pel que en els propers dies es preveu instal·lar un punt d’informació en diferents àmbits de Palafolls que, a més, comptarà amb educadors ambientals que informaran, porta a porta, sobre com millorar el reciclatge a casa.

 

Aquest dimecres, primer de desembre, la carpa s’ha instal·lat a la plaça del Teatre per conscienciar als veïns del centre i Santa Maria, però ja està previst que la campanya arribi el proper dilluns, 6 de desembre, a Sant Genís i les urbanitzacions del nostre poble. Finalment el proper dimecres 15, la carpa s’instal·larà al Forroll per informar i conscienciar a la ciutadania del barri de Sant Lluís.

 Número de visites
627
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43