Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:58 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 09:58 h

Acaba el període de zona verda a Sant Lluís

25 de setembre de 2017


El passat dia 15 es va deshabilitar la senyalització de la zona verda d’estacionament restringit al barri de Sant Lluís. Aquesta regulació va entrar en funcionament al juliol i ha estat operativa fins a aquest mes de setembre, coincidint amb el període de major afluència de visitants al parc aquàtic i dofinari de la nostra vila.

 

Què és la zona verda?

Des de fa 4 estius i coincidint amb els mesos de temporada alta de Marineland, l’Ajuntament habilita uns espais d’estacionament només per a residents al barri de Sant Lluís. En aquestes zones verdes, degudament senyalitzades i repartides per tot el barri, només hi poden estacionar els vehicles que portin el distintiu de “residents”. Un adhesiu que reben a casa seva els veïns de Sant Lluís que estan degudament empadronats i paguen l’impost de circulació al municipi.

Aquesta zona està operativa les 24 hores de dilluns a diumenge de juliol i fins a mitjans de setembre.

 

Per què s’activa la zona verda?

Des que el parc aquàtic de Palafolls fa pagar el seu estacionament, els visitants de l’establiment ocupaven gran part de les places d’estacionament que hi ha al barri, deixant sense la possibilitat d’estacionar als veïns de la zona. La zona verda intenta garantir als veïns del poble places d’estacionament durant la temporada alta de visitants al parc aquàtic.

Així durant l’estiu funcionen 3 tipus de zones d’estacionament:

 

                    Zones Lliures: on estacionar lliurament

                    Zona Blava: espais amb limitació horària de màxim 1.5 hores controlables per rellotge (com en el centre).

                    Zona Verda: Només per a vehicles amb la targeta de resident.

 

I a l’Hivern?

De setembre a juliol la zona verda deixa de funcionar, així que els espais pintats de verd queden com a zones de lliure estacionament (les senyals de trànsit que limiten l’aparcament estan tancades). En canvi les zones blaves continuen actives i funcionen exactament igual que al centre.Número de visites
2572
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43