Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:54 h
previsio
 
 
25/04/2024 | 00:54 h

Aconsegueix la teva bossa del comerç local de Palafolls!

26 de juny de 2020


L'àrea de Promoció Econòmica distribueix 1.500 bosses entre els comerços de la campanya 'Fem Palafolls' per repartir entre els clients


L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palafolls ha posat en marxa una altra acció en el marc de la campanya de promoció del comerç local 'Fem Palafolls'. Aquesta acció consisteix en el repartiment de 1.500 bosses de roba reutilitzables (que conviden a abandonar les bosses de plàstic) als comerços que han col·laborat en la campanya de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), perquè les regalin als clients que s'hi apropin a comprar.

 

Les bosses de roba reutilitzables contenen el logo de la campanya que va crear l'ACEP, el 'Fem Palafolls', on es veuen dues fletxes que convergeixen conformant la 'X' de 'proximitat'. El consistori afirma que si l'acció té èxit es faran més bosses per la campanya.

 

La campanya de promoció del comerç local

 

L’Ajuntament de Palafolls va estrenar la setmana passada la campanya ‘Fem Palafolls’, amb l’objectiu d’incentivar el comerç local, com a resposta a la crisi que ha originat la Covid-19 i que ha obligat a tancar els establiments de Palafolls durant més de dos mesos.

 

La iniciativa compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), i la col·laboració de molts negocis del municipi, en aquesta primera onada. De fet, la voluntat de participar-hi ha estat tan elevada que l’ajuntament s’ha vist obligat a fer una tria. Des de Promoció Econòmica s'exhorta a tots els comerços a què s'impliquin en la campanya, i que reforcin el teixit comercial del poble adherint-se a l'ACEP.

 

Tant famílies com establiments comercials, poden seguir demanant els ajuts extraordinaris que ha posat a disposició l’Ajuntament

 

L’Àrea de Serveis Socials i la de Promoció Econòmica van obrir fa uns dies la convocatòria d’ajuts a establiments comercials i famílies, després de l’aprovació de les bases via ple. El termini de presentació de sol·licituds romandrà vigent entre els dies 10 de juny fins al 15 d'agost, ambdós inclosos.

 

Els interessats hauran d'omplir la instància específica de la sol·licitud i la declaració responsable, així com adjuntar la documentació requerida de conformitat amb la convocatòria, i presentar-ho mitjançant el registre telemàtic de l’Ajuntament o bé, si es tracta de persones físiques no obligades a relacionar-se electrònicament, de forma presencial a l’OAC, per la qual cosa hauran de demanar cita prèvia telefònicament.

 

Cal recordar que aquests ajuts són de 200.000€ en el cas de Serveis Socials, i de 100.000€ en el de Promoció Econòmica. Els ajuts no són incompatibles entre si, ni tampoc amb altres que ara mateix estiguin vigents.Número de visites
938
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43