Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:19 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:19 h

Afectacions al trànsit a causa de la Festa dels 80's

1 d'agost de 2019


L'afluència prevista de gent és alta, i la Policia Local ha pres una sèrie de mesures, com cada any, per ordenar el trànsit de la zona


Afectacions al trànsit Festa 80's 2019Dissabte 3 d'agost tindrà lloc la tradicional Festa dels 80's, que organitza la Comissió de Reis i Carnestoltes, i que, a causa de la previsió d'una afluència gran de gent, comportarà algunes alteracions al trànsit a diverses zones afectades des de les 21:30h del dissabte fins al tancament, ja la matinada del diumenge.

 

Talls previstos

 

Quedaran totalment tallada al trànsit rodat la Rambla de les Ferreries des del camí de Sant Genis, el carrer de Miquel Martí i Pol, el Carrer Damià Puig, el carrer Jacint Verdaguer, Francesc Màcia, i Joaquim Ruhí.

 

També hi haurà talls de circulació alternatius en l'accés de President Companys amb Saló de Mas Pedrer, segons l'ocupació que hi hagi.

 

Estacionament interdit

 

Quedarà prohibit l'aparcament a tota la Rambla de les Ferreries, Martí i Pol, i els voltants de la plaça de Poppi.

 

Alternatives d'aparcament

 

La Policia Local recomana cercar alternatives d'aparcament per tota aquella gent que vingui de fora en cotxe, com la de les escoles, el Parc de les Rentadores, l’Institut, la zona dels semàfors o el carrer Ovidi Montllor.

 

Cal recordar que el Pàrquing de l'Institut Font de Ferro estarà obert, per fer l'esdeveniment.

 

L'Ajuntament agraeix la col·laboració de la ciutadania a l'hora de garantir tant l'èxit de la festa com de tot l'operatiu de neteja, de seguretat i de circulació, a la vegada que demana conscienciació a l'hora de poder gaudir d'una festa lliure de sexisme.Número de visites
1711
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43