Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:45 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:45 h

Anna Miralles, nova directora de la Biblioteca

2 de març de 2021


La biblioteca Enric Miralles té nova directora, prenent així el relleu de Josep Maria Simon Saballs


Anna Miralles és la nova directora de la Biblioteca Enric Miralles. De Pineda i amb experiència en el sector, després d'haver estat durant 10 anys bibliotecària al seu municipi, ara encara aquesta nova oportunitat amb ganes i il·lusió.

 

Segons comenta Miralles, comença aquesta nova etapa amb moltes ganes de treballar, i assegura que vol afegir-hi el seu granet de sorra "arribo per formar part i sumar en un projecte ja començat, per donar-li continuïtat i renovació a la biblioteca".

 

Des del consistori s’agraeix la feina realitzada per Josep Maria Simon durant els anys en què no només ha estat director de la Biblioteca Enric Miralles sinó que ha format part del projecte i el capital humà del municipi amb esforç. I ara amb aquest nou canvi s’espera una etapa de continuïtat a la feina ja realitzada, amb perspectiva de futur i projectes engrescadors a tirar endavant.

 

Projecte de Futur per la Biblioteca Enric Miralles

 

Des de fa mesos des del consistori es treballa en una renovació de la biblioteca municipal Enric Miralles. Aquest projecte, de la mà de la gerència de la Diputació de Barcelona, es preveu a llarg termini i està enfocat a la redefinició dels diversos espais que formen la biblioteca.

 

Amb la nova direcció el consistori espera poder revitalitzar la biblioteca i donar-li la importància que té pel municipi, amb projectes que ja s'estan treballant i d'altres que esperen plantejar amb el nou rumb.Número de visites
1093
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43