Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:04 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:04 h

'Aparca l'incivisme! El teu gest fomenta la convivència veïnal i evita sancions innecessàries', la nova campanya per fomentar el civisme viari de l'Ajuntament de Palafolls

6 de març de 2020


L'àrea de Governació del consistori i enceta una campanya que s'allargarà durant aquest mes de març a través de xarxes i fulletons a diversos punts sensibles


L'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Palafolls enceta una campanya per combatre l'incivisme a l'hora d'aparcar, un mal hàbit adquirit entre molts veïns del municipi que ocasiona molts problemes.

 

La campanya porta per títol 'Aparca l'incivisme! El teu gest fomenta la convivència veïnal i evita sancions innecessàries' i busca, amb un to pedagògic, informar de quines són les zones en les quals està prohibit aparcar:

 

-Passos de vianants
-Espais reservats per minusvàlids
-Doble fila
-Zona de càrrega i descàrrega
-Interseccions i proximitats
-Carrils destinats a transport públic
-Altres zones no permeses

 

Des de l'Ajuntament es recorda que aparcar malament pot conduir a diversos tipus de sancions amb cost econòmic, que van dels 80€ als 200€, tal i com queda regulat a les Ordenances Fiscals.

 

La campanya s'allargarà durant tot el mes de març, i serà visible tant a les xarxes, on s'aniran penjant fotografies amb imprudències i comportaments cívics i temeraris cada dia, com també a través dels fulletons que s'aniran repartint a diversos establiments i a les zones del municipi més propenses a l'incivisme a l'hora d'aparcar.

 

Cartell de la campanya

 

 

Aparca l'incivisme!Número de visites
1207
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43