Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:44 h
previsio
 
 
24/04/2024 | 23:44 h

Aquest cap de setmana arriben les festes de Santa Maria

14 d'agost de 2018


Portaran activitats familiars aquest dissabte i diumenge


Com cada any, pels volts de la Mare de Déu d’Agost , arriben  les Festes veïnals del barri de Sta Maria.

Aquest barri, com la resta de veïnats de Palafolls tenen les seves festes que organitzen conjuntament el CD Palafolls i l’Ajuntament del nostre municipi amb la voluntat d’engrescar a tots els veïns de la zona i de la resta del municipi.

 

Per enguany s’han preparat 5 activitats diferents i familiars que es concentraran al proper cap de setmana.

Els actes comencen dissabte, al vespre, a la piscina municipal, on s’ha preparat una cursa de natació per a nens i nenes de fins a 12 anys.  Els més petits, els nascuts entre el 2012 i 2013, hauran de recórrer l’ample de la piscina. Els nascuts entre  2008 i 2011 nedaran  25m  i els més grans faran 50m.

 

La competició es farà a les 20h, un cop tanqui l'activitat habitual de la piscina. Tots els participants tindran obsequis i  les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer fins divendres a la pròpia piscina municipal.

Més tard, a les 22.30h, es farà el gran ball de festa al parc de Les Esplanes (davant la biblioteca) amb música en viu amb el grup Solimar, amb el que ballar fins ben entrada la nit.

 

L’endemà diumenge, hi haurà més activitats infantils. A les 10 hi haurà bicicletada popular. Sortint de la Biblioteca es farà un recorregut pel Parc Fluvial de la Tordera.

En acabar, i per refrescar-se després de l’esforç, es farà una gran festa de l’Escuma al parc de Les Esplanes a càrrec de Míster Burro.

 

Les Festes de Sta. Maria acabaran amb la tradicional paella també al Parc de les Esplanes.  Per gaudir de l’àpat cal adquirir amb anterioritat els tiquets a preus populars.

Un cop acabin les festes de Sta Maria, el relleu el prendran la setmana següent les Festes de Mas Carbó i de Sant Genís de Palafolls. Les dues seran el cap de setmana del 25 i 26 d’agost.Número de visites
1906
  • Parc de les Esplanes de Palafolls
  • Festes2018Cartell
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43