Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:06 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 04:06 h

Aquest mes d'abril la Biblioteca Enric Miralles acull la presentació de tres llibres amb la presència dels seus autors

11 d'abril de 2018


El mes d'abril arriba la diada de Sant Jordi i les presentacions editorials, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i l'enitat cultural CLASP - RIP s'alien per tal que la Biblioteca Enric Miralles acolli la presentació de tres llibres de la mà dels seus autors de manera propera i amb la voluntat de promocionar la lectura. 

La primera presentació arriba el divendres 13 d'abril de la mà de l'autora i periodista Llucia Ramis amb el seu darrer treball "Les Possessions", 3er premi Llibres Anagrama. La presentació tindrà lloc a les 20 h a la Sala Miralles. Actualment Llucia Ramis treballa al diari La Vanguardia i col·labora a Catalunya Ràdio i RAC1. 

De l’obra de Ramis se n’ha dit: «Totes les estacions de la vida hi són amb la passió de l’arqueòleg, la precisió del restaurador i una llum diferent, íntimament relacionada amb l’amor» (José Carlos Llop); «Un estil en què destaca el control d’una sinceritat que trena compassió, perversitat, malenconia, amor i orgull» (Sergi Pàmies, La Vanguardia).

El dimarts 24 d'abril arribarà la segona diada per xerrar amb autors sobre els seus llibres. La proposta anirà a càrrec de l'escriptor local Lluís Hernández que presentarà el seu llibre definit com una novel·la amb una prosa de camí cap al gènere negre "Professionals" XXV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, 2017, i la poeta Sandra Blanch que parlarà del seu poemari "Explicant les punxes", VIII Premi Nit de Poesia al carrer, 2017 del Col·lectiu CalaCultura de l'Ametlla de Mar. L'acte està programat a les 20 h també a la Sala Miralles de la Biblioteca Enric Miralles. Ambdós lectures estan editats per l'editorial Pagès Editors. 

 Número de visites
1223
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43