Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:31 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:31 h

Arrenca un nou curs escolar a Palafolls

13 de setembre de 2021


Un cop acabada la Festa Major torna la rutina també als centres educatius. Avui ha començat el curs 2021-2022 encara marcat per les mesures contra la covid


Aquest dilluns més d’un miler d’estudiants d’infantil, primària i secundària han tornar a les aules a Palafolls després de les vacances d’estiu. Ho han fet amb una barreja d’emoció, nervis, plors i il·lusió pels reptes del nou curs.

 

D’aquesta manera avui han reobert la llar d’infants Palafollets, les dues escoles de primària, Mas Prats i Les Ferreries, així com l’institut Font del Ferro de Palafolls.

 

Ho fan de nou marcats per les mesures anti-covid, tot i que amb certa flexibilització.

 

Inici d'escola a Mas Prats

Inici de curs a Mas Prats

 

Es manté l’entrada als recintes educatius per diferents accessos, segons l’edat, però ja no es fa de manera esglaonada, com el curs passat, sinó que es fa a la mateixa hora. Tot i que es manté l’obligatorietat de portar mascareta en tot moment, els alumnes ja poden gaudir de l’esbarjo amb la resta de companys de centre.

 

Ho podran fer, a més, gaudint de les millores als patis de les escoles i de la llar que l’Ajuntament, la Dipuatació de Barcelona i els centres educatius han realitzat aquestes últimes setmanes.Número de visites
695
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43