Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:36 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 11:36 h

Avalua la Festa Major a través de l'enquesta oficial de la #FMPalafolls19

12 de setembre de 2019


L'enquesta estarà activa per completar dels dies 12 de setembre de 2019 fins el 22 de setembre, tots dos inclosos


OquesLa regidoria de Participació ha impulsat una enquesta d'avaluació de l'edició d'enguany de la Festa Major perquè tothom en pugui valorar els aspectes més importants. Nogensmenys, aquest també serà el punt de partida de cara a la festa de l'any vinent. La regidora de Participació, Sònia Gonzàlez, ha explicat que amb aquesta enquesta es pretén també detectar quines són aquelles coses que es poden perfeccionar, ajustar o millorar i així tenir una primera referència pel 2020. 

 

La iniciativa s'organitza conjuntament amb la regidoria de Festes, que serà la que treballarà finalment amb les dades resultants. L'enquesta pregunta sobre diverses qüestions genèriques que busquen descobrir de quina manera arriba la informació del programa de la FM a la gent, i aleshores entra en aspectes més de detall. D'entre aquests, una valoració de diversos temes, com poden ser la publicitat, l'organització, la seguretat, els aparcaments, etcètera., i una valoració dels canvis que s'han començat a introduir en aquesta edició.

 

En un altre bloc, l'enquesta demana a la ciutadania que valori els actes als quals hagi assistit de la festa de l'1 al 5, i reserva un darrer espai on es dona l'oportunitat per a què es facin propostes de manera lliure. En total, l'enquesta es completa en poc més de cinc minuts. Gonzàlez fa una crida a què tothom hi participi i que ajudi, des del minut u a perfilar el que serà la Festa Major de 2020. 

 

Com es pot accedir a l'enquesta?

 

L'accés a l'enquesta és molt fàcil i es pot fer a través d'aquest enllaç, o devall d'aquesta mateixa notícia. Els correus electrònics que es recullen serviran per evitar la duplicació d'enquestes, però no s'enregistraran posteriorment, ni s'emmagatzemaran en cap base de dades.

 

Fins quan puc completar l'enquesta?

 

L'enquesta estarà activa per completar dels dies 12 de setembre de 2019 fins el 22 de setembre, tots dos inclosos.

 

 Número de visites
2468
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43