Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:23 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 23:23 h

BAN d'Alcaldia amb recomanacions i advertències a l’hora de sortir a passejar els animals de companyia

22 de març de 2020


El BAN regula amb algunes mesures aquestes sortides perquè aquestes es redueixin a les necessitats biològiques dels animals de companyia, sense posar en risc de contagi les persones


L'Alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha publicat un BAN per a tota la ciutadania de Palafolls en el qual es regulen les sortides a passejar dels animals de companyia.

 

En la comunicació, derivada de l'Estat d'Alarma decretat pel govern espanyol a tot el territori de l'estat el passat 14 de març de resultes del coronavirus, es concreten les següents mesures:

 

- Es pot treure a passejar el gos, però amb determinades restriccions.
- Les passejades han de ser curtes, amb la durada estrictament necessària perquè l’animal faci les seves necessitats fisiològiques, i no anar més enllà d’una distància superior a 100 metres del domicili.
- S’ha de passejar de manera individual, només es podrà anar acompanyat quan es tingui a càrrec una persona que no pugui romandre sola al domicili.
- Caldrà portar ampolla d’aigua per netejar l’orina i bosses per a les defecacions.
- Durant la passejada no es podrà tenir contacte amb la resta de persones ni animals de companyia que hi hagi a la via pública, i caldrà respectar una distància mínima de 2 metres amb la resta de veïns.Número de visites
1640
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43