Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:12 h
previsio
 
 
09/12/2023 | 00:12 h

Bones valoracions de la recuperació del curset de natació per a infants

30 d'agost de 2022


Les famílies dels i les participants agraeixen la iniciativa de l'Ajuntament i ja n'esperen la propera edició


Coincidint amb la reobertura de la piscina municipal, el consistori ha recuperat aquest estiu, després de sis anys, el curs de natació per a infants. Durant quatre setmanes, del 18 de juliol al 12 d'agost, una vintena de nens i nenes nascuts entre el 2009 i el 2018 han après a nedar a la piscina de Palafolls. Un cop finalitzades les sessions, l'Ajuntament ha fet arribar als familiars dels i les participants una enquesta de satisfacció per saber la seva opinió i poder millorar, així, de cara als propers anys.

 

Una de les principals diferències respecte a l'última edició ha sigut l'horari del curset. Anteriorment, les classes s'havien realitzat a partir de les set de la tarda, un cop tancada la instal·lació de cara al públic. Aquesta vegada, però, el curs s'ha fet més d'hora, dins l'horari d'obertura de la piscina.

 

Els infants s'han dividit en tres grups diferents, segons l'edat i el domini del medi aquàtic. Les sessions d'una hora s'han dut a terme de dilluns a divendres, des de les 16.00 a les 19.00 hores. En general, aquest fet s'ha valorat positivament, evitant així les temperatures més baixes de l'última hora de la tarda.

 

curset

 

La durada del curset també s'ha avaluat positivament per la gran majoria, igual que el preu de les sessions i el sistema d'inscripció. El monitoratge ha satisfet especialment a les famílies.

 

En termes generals, els enquestats/des han valorat positivament la iniciativa. Alguns/es han demanat ampliar els horaris i les sessions, d'altres oferir la possibilitat de reduir-los.

 

També s'han fet propostes com ara el lliurament d'un diploma final, la reducció de preu pels infants empadronats al municipi o l'oferiment de classes de natació per a adults i sessions d'aquagym per a la gent gran. D'altres han reclamat l'obertura de la piscina durant el mes de setembre i l'ampliació del temps previ amb el qual es va publicar la informació del curset.Número de visites
434
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43