Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:57 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 11:57 h

Cap de setmana d'intensa programació cultural al Teatre de Palafolls

26 d'abril de 2019


El cicle Singulars tanca l'edició d'enguany amb l'actuació de Clara Peya el dissabte 27 a les 22 h.


Aquest divendres al vespre s'inaugura el que es pot qualificar "d'intens cap de setmana cultural" al Teatre de Palafolls. La primera proposta va a càrrec de "Els Berros de la Cort" que desembarquen al Teatre municipal amb un repertori medieval i renaixentista, amb una sonoritat potent i, sobretot, festiva, en sintonia amb la música folk actual. El grup té una àmplia trajectòria i experiència internacional amb la realització de centenars de concerts i actuacions en viu arreu d’Europa i arriben aquest vespre al teatre de Palafolls a un preu de 5 euros. 

 

El dissabte 27 d'abril serà el torn de nou de la música. Al migdia la Coral Palatiolo oferirà el seu tradicional concert de Sant Jordi també al Teatre i l'acte és de caràcter gratuït. 

I a les 22 h serà el moment de clausurar l'edició 2019 de Singulars de la mà de la reconeguda cantautora Clara Peya, que enguany ha estat reconeguda en el Premis Enderrock amb la distinció al millor disc de l’any per "Estómac", i havent rebut també un dels Premis Nacionals de Cultura d’aquest 2019.

 

Finalment, el diumenge arribarà el gènere teatral de la mà de “En Narcís s’ha tornat boig”. Es tracta d’una obra del palafollenc Lluís Moner i el Fòrum pel Teatre i la Cultura de Tordera. L'obra tindà lloc a les 19 h i el preu de les entrades és de de 5 euros. Número de visites
1133
  • Clara Peya
  • Els Berros de la Cort
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43