Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:48 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 12:48 h

Cartell de luxe al Teatre de Palafolls amb Sol Picó i Marco Mezquida

16 de maig de 2019


"Cieta a ciegas" arriba a Palafolls aquest 17 de maig i ho fa amb moltes expectatives de públic


La millor dansa i la millor música en conjuguen a la perfecció a "Cita a ciegas" on Sol Picó, ballarina, i Marco Mezquida, música, prometen un gran espectacle. 

De  "Cita a ciegas" s'ha dit que recrea una trobada entre dos “animals escènics” cadascun en el seu àmbit, per primera vegada junts en un escenari: Sol Picó i Marco Mezquida. Un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons.
Concretament, se'ns explicarà una història d’amor, però no necessitaran utilitzar paraules, només el llenguatge de la música en el cas de Mezquida i el del moviment en el cas de Sol Picó. No us estranyi si la veieu ballar sobre les taules o les cadires, o si de sobte es puja al piano.
Recordem que Sol Picó ha estat Premi Nacional de Dansa 2016 i Marco Mezquida és un dels talents consolidats en la música malgrat la seva joventut. Ha estat premiat en tres ocasions consecutives com a Músic de l’any per ‘l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya’ (2011, 2012 i 2013). 

Amb el desig que aquesta proposta arribi als i a les actuals alumnes de dansa de l'Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls el consistori ha remès una circular a tots i totes les alumnes amb el desig que puguin veure i gaudir gratuïtament una proposta que majoritàriament només es pot veure en teatres de grans ciutats. 

 

Preu de l'espectacle: 5 euros.Número de visites
1045
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43