Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/07/2024 | 15:28 h
previsio
 
 
21/07/2024 | 15:28 h

Comença la campanya de vacunació de la grip

21 d'octubre de 2020


L'Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls ha engegat una campanya per incentivar a posar-se la vacuna de la grip, amb quatre palafollencs com a protagonistes.


Aquest dimecres s'ha donat el tret de sortida a la campanya de vacunació de la grip a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Malgrat-Palafolls. En aquesta ocasió, des de l'ABS s'ha engegat una iniciativa de la mà de cares conegudes per incentivar la població de risc a posar-se la vacuna. En el cas de Palafolls s'han escollit tres cares conegudes amb l'objectiu que animin aquells ciutadans que, o bé per edat o bé per patir alguna patologia crònica, s'haurien de vacunar per tal de protegir-se a ells i també als del seu voltant.

De Palafolls s'han escollit: Pilar Agell, voluntària i cosidora; Maria Fontecha, cosidora; i Francesc Tresserras, del Cafè de Palafolls i també president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP).

Segons explica la Dra. Ester Tarradas, directora de l'ABS Malgrat-Palafolls "Hem escollit persones amb certa popularitat dels dos municipis perquè ens ajudin a fer de ganxo. Hem pensat que el fet de ser gent coneguda, i que a més la majoria està dins de la població considerada de risc, ens pot ajudar molt a arribar i a convèncer aquella part de la població que és prioritari que rebi la vacuna. Creiem que amb aquesta iniciativa potser qui no havia vingut mai, s'anima".

A Palafolls la campanya s'inicia aquest dimecres al Casal d'Avis del centre de 16 h a 19.30 h, i enguany és més important que mai que la població de risc prengui més consciència sobre la importància de vacunar-se contra la grip per evitar la transmissió de les malalties respiratòries comunes i facilitar, alhora, la lluita contra la Covid-19.Número de visites
942
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43