Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:16 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:16 h

Comença la implantació del wifi ciutadà

7 de setembre de 2021


Durant aquesta Festa Major ja es podrà gaudir de connectivitat pública en tres punts del municipi


L'Àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Palafolls presenta una novetat per aquesta edició de la Festa Major: l'obertura de tres punts de wifi sense restriccions per la ciutadania en punts clau del mapa palafollenc, que resten actius a partir d'avui mateix.

 

Aquests punts són la plaça de Poppi, la zona del Fòrum Palatiolo i l'Skate Park. La connectivitat es realitzarà, de moment, sense restriccions, i es podrà navegar a través dels protocols http i https.

 

El regidor de Noves Tecnologies, Oriol Jordan, ha explicat que "aquests punts de wifi se sumen als que ja hi ha oberts a Can Batlle per la gent jove, i al local d'entitats". Aquest és un dels objectius de l'àrea durant aquest mandat. "El wifi ciutadà s'anirà estenent a més punts de Palafolls". Jordan ha afegit que "aquest projecte s'emmarca en els treballs que des de fa molts mesos estem fent per interconnectar, primer, totes les seus municipals del municipi".

 

Els ciutadans que vulguin fer ús d'aquesta xarxa en qualsevol d'aquests tres punts hauran de cercar-la a través del nom AJPLF-FestaMajor, per fer-la més visible durant aquests dies. En acabada la Festa Major, la xarxa es renombrarà.

 

Pel que fa al wifi obert ja existent a Can Batlle, hom s'hi pot connectar cercant la xarxa AJPLF-Joventut, i al local d'entitats cercant la xarxa AJPLF-Entitats.Número de visites
915
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43