Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:50 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:50 h

Comencen les obres de reurbanització de la cruïlla entre el carrer Ramon Turró i l'avinguda Costa Brava

29 de març de 2019


Després de les feines de prospecció d'aquest dijous i divendres, aquest dilluns 1 d'abril comencen les obres de millora de la cruïlla entre l’av. Costa Brava i el c. Ramon Turró. Caldrà estar atents a les senyalitzacions que anirant informant de les afectacions a la circulació i que es concretaran principalment en:

- Dilluns i dimarts quedarà restringida la circulació al c/ Ramon Turró.

- A partir de dimecres s'obrirà el c/ Ramon Turró i es restringuirà el trànsit a l'Av. Costa Brava fins a finals de setmana.

En aquesta sentit es demana el màxim respecte a la senyalètica que redigirarà el trànsit segons requereixi la ciculació de cada punt. 

Pel que fa al transport públic, la línia de bus que compta amb la parada en aquest punt informa que l'itinerari que durà a terme durant aquesta dies serà el següent:

Itinerari d'entrada a Palafolls : c/ Ramon Turró, Sindicat, Camí del Roig, Av. Riera de la Burgada. Av. Pau Casals i c/ Camí de l'Esperança.

Itinerari de sortida de Palafolls: c/Camí de l'Esperança, c/ Con Moner, c/ Girona, c/ Pau Casals, c/ Riera de la BUrgada fins rotonda de la B-682- BV6002 semàfor direcció Malgrat de Mar.

Les internvencions de millora d'aquesta intersecció es concreten en la supressió de les barreres arquitectòniques en tota la cruïlla i la millora de l’accés al parc Joaquim Ruyra, al temps que es millorarà el paviment de la calçada.

Concretament, la proposta és elevar l’actual cruïlla per tal d’obligar als vehicles a rebaixar la velocitat en aquesta intersecció alhora que es canviarà l’accés al parc Joaquim Ruyra amb la construcció d’una rampa.

La finalitat de les obres en el seu conjunt és millorar l'accessibilitat i la mobilitat en tota l'àrea d'influència d'aquesta cèntrica cruïla que compta amb un important nivell de trànsit tant de vianants com de vehicles. 

El finançament d'aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Número de visites
1114
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43