Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:55 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:55 h

Comencen les obres de substitució del ferm de la passera de Sant Lluís

27 d'agost de 2019


Aquesta setmana han començat les intervencions de substitució del ferm de la passera que uneix Sant Lluís amb el centre de la nostra localitat. Durant l'execució d'aquestes feines de substitució la passera romandrà tancada i els vianants hauran d'utilitzar l'aternativa dels semàfors peatonals que es troben a la cruïlla. En aquest sentit la Policia Local demana la màxima precaució i responsabilitat alhora de respectar la senyalètica i els torns de pas de vianants i vehicles.

Durant aquests primers dies l'empresa encarragada de les obres retirarà el ferm antic malmès de fusta que a causa a la climatologia i als actes vandàlics s'ha vist degradat en poc temps. Després tocarà col·locar les noves planxes metàl·liques que són d’alumini antilliscant i per tant granteixen una millor resistència a l'aigua, les temperatures, cops i altres accions externes. 

La passera va ser inaugurada fa prop de cinc anys i els treballs de substitució del paviment tindran un cost aproximat de 141.000 euros que comptent amb el finançament de la Diputació de Barcelona.Número de visites
837
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43