Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:47 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 20:47 h

Comunicat de l’Ajuntament de Palafolls d’actualització de mesures que entren en vigor a partir de dissabte 14, a les 00h

13 de març de 2020


L’Ajuntament resta pendent de les afectacions concretes que es derivin de l’aplicació de l’Estat d’Alarma


D’acord amb les accions preventives que s’estan adoptant a Catalunya per contenir el coronavirus (Sars-Cov-2) decretades des del Govern de la Generalitat de Catalunya que entraran en vigor a partir de les 00h del dissabte, 14 de març de 2020; a més de la recomanació de confinament a tot Catalunya pronunciada aquest vespre pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Palafolls vol traslladar a la població les següents informacions, que són una addenda a la llista de mesures que es van prendre via Decret d’Alcaldia d’aquest ajuntament, durant la jornada d’ahir dijous.

 

En l'àmbit dels establiments i de les activitats esportives, d'oci i comercials:

 

-Totes les instal·lacions esportives, gimnasos, clubs esportius tant de titularitat pública com privada restaran tancades.

 

-El Teatre de Palafolls i qualsevol establiment, d'oci, de lleure, recreatiu i de joc que existeixi al municipi romandran tancats. En aquest sentit també, queda suspesa tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els acabats d'esmentar, i en espais oberts.

 

-També es tancaran tots els bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

 

-Es tancarà qualsevol centre comercial, incloent les galeries comercials dels municipis del voltant, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.

 

Les mesures preventives en tot aquest àmbit, tindran reconeguda la causa de força major.

 

En l'àmbit dels serveis socials:

 

-Es permet als proveïdors públics i privats del sistema català de serveis socials l'adaptació de les condicions funcionals per fer front a les contingències que es produeixin arran de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19, de forma que es garanteixin les necessitats dels usuaris amb la diligència que exigeix la naturalesa del servei.

 

En l'àmbit dels serveis funeraris:

 

-La suspensió de les activitats de vetlla de persones mortes per la COVID-19 en instal·lacions públiques i privades.

 

L’ajuntament trasllada, en darrer terme, un missatge de calma a la població palafollenca, ja que no hi ha cap cas confirmat de contagi a Palafolls. En qualsevol cas, el telèfon 061 s'ha convertit en gratuït per atendre les consultes sobre el virus. En cas de símptomes, cal trucar-hi.

 

També recomana que se segueixen prenent totes les mesures de prevenció i d’higiene possibles, seguint tots els consells que arriben des del Departament de Salut de la Generalitat i que es poden trobar detallades a l’espai web que ha habilitat el consistori palafollenc al web municipal.

 



Número de visites
860
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43