Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:58 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:58 h

Comunicat Oficial de l'Ajuntament de Palafolls davant la resposta a la no obertura de la piscina

25 d'abril de 2021


Des de l'Ajuntament de Palafolls es realitza una crida a la convivència i es demana que es deixi treballar al govern en aquesta qüestió, tal com es va avançar al passat Ple del mes d'abril


Davant de la resposta de part de la ciutadania (grups organitzats inclosos), a l'anunci del govern municipal de la no obertura de la piscina per a la temporada d’estiu d’aquest 2021, l'Ajuntament de Palafolls exposa el següent:

 

Primer - Que l'Administració Pública ha de prendre decisions complexes, que afecten a tota la ciutadania, i més en moments de l'excepcionalitat actual.

 

Segon - Que la no obertura de la piscina és una decisió complicada però alhora madurada per part del govern municipal de Palafolls, tal com es va exposar al passat ple del mes d'abril i ha informat el consistori a la seva pàgina web i per xarxes.

 

Tercer- Que els motius de no oferir enguany aquest servei són deguts a la combinació de: les restriccions imposades a nivell d’accés degudes a la pandèmia, el sobrecost econòmic que això implica i que s’ha pogut comprovar durant la campanya de l’any passat amb més de 10.000 € setmanals de pèrdues i, alhora, per la manca de manteniment que ha patit la piscina durant els darrers 20 anys i que fa que s’hagi d’encarrar un projecte de reforma profund d’aquest equipament.

 

Quart - Que el govern municipal, tal com va anunciar, està treballant intensament per buscar alternatives i solucions a aquesta situació, i que així els palafollencs i palafollenques puguin gaudir d'un estiu més.

 

Cinquè- Que es condemnen els actes de vandalisme realitzats a diversos espais de la via pública, així com les pintades aparegudes al mateix recinte de la piscina.

 

Conscients de la complexitat de la decisió presa, i en un acte de transparència, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania totes les dades per entendre aquesta complicada decisió que té com a principal objectiu que la temporada vinent, 2022, la piscina municipal reobri havent superat l’actual situació d’absoluta deficiència i amb totes les garanties de servei, ambientals i de lleure segur.

 

Des de l'Ajuntament de Palafolls es realitza de nou una crida a la convivència i demanem que es deixi treballar al govern en aquesta qüestió, disposats sempre a discutir i contrastar arguments lluny de la demagògia que tant de mal pot arribar a fer.

 Número de visites
1943
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43