Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:48 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:48 h

'Coneix i dona't a conèixer', nova jornada per l'impuls del comerç a Palafolls

20 d'abril de 2021


L'Ajuntament de Palafolls i l'Ajuntament de Pineda han signat un conveni de col·laboració enfocat al programa 'Reempresa'


L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palafolls treballa per la dinamització econòmica, la promoció i el suport del teixit empresarial del municipi. Per això, posa a la disposició del teixit productiu local diverses iniciatives com el programa 'Reempresa' per continuar innovant cap al creixement empresarial.
 
Dimecres 21, té lloc la Jornada 'Coneix i dona't a conèixer' que s'organitza en el marc de Reempresa i que va adreçada a cedent i reemprenedors. Reempresa és un programa de compra i venda d'empreses que estan en funcionament i que per raons diverses l'empresari es vol vendre. En aquesta jornada els reemprenedors podran conèixer les empreses que estan a la venda i els cedents podran explicar les seves empreses.
 
La jornada tindrà lloc de 10 a 11 hores, en format digital amb inscripció prèvia; els interessats us podeu posar en contacte amb Promoció econòmica ajuntament de Palafolls mitjançant gonzalezpsl@palafolls.cat.
 
 Número de visites
439
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43