Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:58 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:58 h

Consulta el mapa interactiu amb els jocs per a la mainada distribuïts per Palafolls

17 de maig de 2020


A partir d'aquest dissabte Palafolls disposarà d'una col·lecció permanent de jocs distribuïts pel municipi amb l'objectiu d'estimular els infants d'entre 3 i 12 anys durant les seves sortides


L'Ajuntament de Palafolls, en col·laboració voluntària amb el Centre Lúdic i educatiu Tastaolletes de Sant Genís de Palafolls, instal·larà aquest dissabte 16 al matí una sèrie de jocs i elements lúdics perquè els nens i nenes del municipi puguin gaudir d'uns passejos més entretinguts, tot estimulant la seva imaginació.

Mitjançant uns cartells plastificats, recursos gràfics i senyalitzacions es demanarà als més petits que realitzin alguna activitat, com pot ser trobar la paraula amagada entre les lletres escrites a terra o seguir les petjades de la gata Trona fins a cercar-la.

L'Esplai el Pas és l'entitat col·laboradora que instal·larà els diferents cartells dels jocs, aprofitant així la seva gran experiència en el món lúdic dels infants. Tanmateix, cada cap de setmana es revisaran els diferents elements per a fer un manteniment adequat i que puguin romandre actius de forma permanent.

 

Consulta el mapa interactiu amb la localització dels jocs

Desplaça't pel mapa interactiu de Palafolls per trobar on estan localitzats els Jocs en Viu!
Si tens dificultats per visionar el mapa des d'un dispositiu mòbil, fes servir el navegador del teu ordinador.

 

 Localització de les activitats

Els jocs quedaran distribuïts per tot el municipi a diverses ubicacions, així s'ha establert el següent mapa de situació de les activitats per zones:

1.- Joc de la Paraula Misteriosa (al mapa, en vermell):
Parc de les Esplanes
Avinguda Ítaca
Vall d'Ax

2.- Joc de la Gata Trona (al mapa, en marró):
Plaça de Poppi
Can Forroll
Plaça de Mas Tit

3.- Els arbres enigmàtics (al mapa, en verd):
Glorieta del Dr. Torner
Plaça Roig i Jalpí
Fòrum Palatiolo

4.- Bosc dels Exploradors (al mapa, en blau):
Camí d'en Jordà
Parc Fluvial
Camí del Gorg del Molí

5.- El Palafollenc Bo de Bo (al mapa, en taronja).
Petita Gimkana que comença a l'Escola de Música.

Mesures de seguretat

Pel que fa a les mesures de seguretat, tots aquests jocs han estat creats seguint les pautes sanitàries indicades per les autoritats. Per tant, no es necessiten elements externs, accessoris, dinamitzadors o el contacte amb altres participants per a dur-los a terme. Tanmateix, els nens i les seves famílies podran seguir-los de forma independent mitjançant les indicacions transcrites als cartells.

Amb aquesta iniciativa, en suma amb la pacificació dels carrers portada a terme pel cos de policia local, s'espera que els nens puguin gaudir d'unes millors condicions per a exercir el seu temps de lleure de forma segura alhora que divertida.

 Número de visites
2401
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43