Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:51 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 12:51 h

Continuen les obres de manteniment i millora del sector Riera Roquet i PAE Nord de Palafolls

18 de març de 2021


El consistori informa de diverses actuacions de millora que s'estan realitzant al sector 14


A més de la millora de l'enllumenat de la zona, el consistori treballa també en obres per a l'ampliació de la xarxa elèctrica i una variant de canonada de gas natural.

 

El manteniment de la via pública continua en marxa al municipi de Palafolls. El sector Riera Roquet (sector 14), és una de les zones amb més activitat actualment, on recentment s'estan fent diverses operacions d'obra o manteniment.

Tal com va informar el consistori, s'està treballant en l'obra de millora i reposició de l'enllumenat de la zona, així com en la previsió de càmeres de seguretat a la zona del Polígon d'Activitats Empresàries (PAE) Nord de Palafolls.

 

El consistori informa també de les obres de reforma i l'ampliació de la xarxa elèctrica del mateix sector 14. Es tracta d'una obra ja iniciada i en fase final de tramitacions amb l'empresa de distribució d'energia elèctrica. L'obra, entra altres, ha consistit en la reparació d'un centre de transformació i distribució i que feia temps que romania en mal estat i sense servei.

 

Al mateix sector s'està executant també una obra de variant de canonada de gas natural. L'obra està pendent encara de realització d'acta d'inici, i no té data prevista, però es preveu que tingui lloc durant les setmanes vinents, depenent de les gestions prèvies a realitzar amb la distribuïdora.

Finalment, es treballa també en la realització d'una obra del nou vial que anellarà la xarxa d'aigua del Sector 14 - Mas Roquet.Número de visites
554
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43