Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:58 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 02:58 h

Cultura i Festes presenta el programa de Festa Major davant les entitats

28 d'agost de 2019


L'Àrea de Cultura i Festes va presentar ahir a la tarda el programa de la Festa Major a les entitats, en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament. La regidora de Cultura, Susanna Pla, va aprofitar per fer valdre l'esforç tant de les entitats com dels tècnics municipals per poder elaborar un programa de Festa Major de qualitat i que involucri a tota la població.

 

El programa es pot consultar des d'ahir a la tarda al web municipal, clicant al menú superior 'Festa Major 2019'. Allà hom es podrà descarregar una versió en PDF, i consultar els plànols amb el recorregut tant del correfoc, com els gegants, el correbars i tots els punts d'aparcament hàbils durant els dies de festa. L'Ajuntament ha editat també 4.000 programes en paper que es repartiran a totes les cases a partir d'aquest divendres. També hi hauran programes disponibles tant als equipaments municipals com en altres punts del poble.

 

Unes festes sense violència masclista

 

L'Àrea de Cultura recorda que hi haurà un punt lila informatiu durant tot el període de festes, al qual s'hi podran dirigir totes aquelles persones que tinguin algun dubte o alguna necessitat especial en aquest sentit. L'ajuntament està plenament compromès amb què Palafolls gaudeixi d'unes festes sense cap mena d'agressió o violència sexista.Número de visites
1351
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43