Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:24 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:24 h

Cultura presenta A(p)pèl, una aposta decidida per la música de petit format

3 de març de 2020


El cicle de concerts s’estrena aquest diumenge Dia de la Dona amb l’actuació de Tarta Relena, a l’Església de Sant Genís de Palafolls


L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls estrena aquesta setmana el Festival A(p)pèl, un cicle de concerts de petit format on tota la música és benvinguda, i on es vol que floreixi la llavor dels sons d’arreu i de més enllà.

 

El cicle, que es desenvoluparà íntegrament al poble de Sant Genís, ha previst tres concerts en dos escenaris diferents d’aquest àmbit: l’Església de Sant Genís i el Local Social de Sant Genís. L’assistència a cadascun d’aquests concerts estarà limitada a un aforament màxim de 50 persones, i a un preu públic per entrada de 5€. Les entrades es podran adquirir de dilluns a divendres a 9h a 21h a l’EMMiD.

 

Sobre les tres actuacions, la versatilitat i la exquisidesa dels artistes es faran notar de seguida entre el públic. El Festival té un enfoc clarament femení ja que totes les artistes participants són dones. Cultura ha programat tres grups que donaran vida a aquesta edició de Primavera 2020 de l’A(p)pèl durant els mesos de març, abril i maig:

 

Tarta Relena. Diumenge 8 de març de 2020, a les 18h, a l’Església de Sant Genís de Palafolls
Nishala Trio. Diumenge 5 d’abril de 2020, a les 18h, al Local Social de Sant Genís
Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. Dissabte 10 de maig de 2020, al Local Social de Sant Genís

 

Per a més informació consulta el programa complert i les fitxes individuals de cada concert.

El programa també el trobareu físicament a l'EMMiD, Ajuntament, Biblioteca, Local Social de Sant Genís, Farmàcia Moner, Cafè de Palafolls, Rubio, La Ferre, Colors i Forn de Pa Garriga.Número de visites
923
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43