Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:58 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:58 h

Cultura presenta el programa d'activitats de tardor

1 d'octubre de 2020


L'Àrea de Cultura prepara tres activitats que substituiran en aquest any tan especial l'oferta del 4DJazz i el Festival A(p)pèl de tardor, que tan bon regust de boca va deixar el 2019


La regidoria de Cultura ha presentat el programa d'activitats de tardor 2020 que es realitzaran al Teatre de Palafolls, una adaptació dels festivals previstos per aquesta estació com són els cicles 4DJazz i el Festival A(p)pèl, que deixaran el poble a les portes de l'encesa de llums de Nadal a les darreries de novembre, on s'esperen un munt de sorpreses pels més petits.

 

El pròxim diumenge 11 d'octubre de 2020, a les 20h, al teatre, Palafolls farà un tast del que serà la temàtica del 4DJazz el 2021, amb l'actuació de la Barcelona Big Blues Band, una de les formacions més poderoses i més demandades al circuit de swing, jazz i r'n'b d'aquest país. El seu so enèrgic, salvatge, però a el mateix temps sofisticat els converteix en un grup únic i irresistible.

 

Diumenge de Tots Sants de 2020, a les 18:30h, al teatre, s'homenatjarà la figura de Chavela Vargas, amb l'actuació de Rosa Sánchez, una de les figures més rellevants del panorama musical llatinoamericà a Barcelona. Val a destacar-ne l'extens bagatge del seu repertori musical amb el qual la cançó popular adquireix un valuós sentit i profunditat, tot a través d'una veu amb gran presència i un ampli registre que aconsegueix transmetre sensibilitat i emoció en el seu cant, un cant agermanat amb els seus pobles i amb la gent. Aquest concert estava inclòs en la programació prevista de l'A(p)pèl de tardor, però la pandèmia ha obligat a aquesta adaptació del festival iniciat el 2019.

 

Finalment, la Companyia Terra Teatre presentarà diumenge 13 de novembre, a les 20:30h, també al teatre, l'espectacle 'Els darrers dies de la Catalunya republicana', una narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. L’espectacle, que retrata el drama de la carestia que va comportar el conflicte armat, és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel·lista que s’expressa amb el seu instrument. El text està basat en l’obra de l’escriptor Rovira i Virgili «Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana».

 

Tots els actes seran gratuïts i amb aforament limitat. Ja estan disponibles les entrades de tots tres actes a l’Escola de Música i Dansa, en horari de dilluns a divendres de 9.00 h a 21.00 h. Més informació i reserves a cultura@palafolls.cat, per telèfon al 93 762 06 11 i per whatsapp al 673 59 09 60.



Número de visites
1045
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43