Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/02/2024 | 10:49 h
previsio
 
 
22/02/2024 | 10:49 h

Cultura presenta la Festa Major de Palafolls 2021

26 d'agost de 2021


Les entrades als actes que en requereixin es podran aconseguir per internet a partir de dilluns 30 d'agost, a les 10h


L'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Palafolls ha presentat el cartell i el programa de la Festa Major d'enguany, que vindrà marcada, una altra vegada, per les restriccions imposades per la Covid-19. La presentació s'ha fet a l'EMMiD, al costat de totes les entitats del poble que participaran a la Festa, i s'ha retransmès per Ràdio Palafolls. 

La Festa Major es celebrarà dels dies 3 a l'11 de setembre, i comptarà amb un munt d'activitats per a tots els públics: els concerts de barraques, la cultura popular, les activitats pels més petits i grans, la xocolatada... enguany, una de les novetats principals serà la fira inclusiva per a infants amb TEA.

 

Com funcionarà la reserva d’entrades?

Degut a les restriccions de la Covid-19, aquest any tal com va passar el 2020, s'ha optat per un sistema de reserva d'entrades, a través del portal entrades.palafolls.cat. Totes les activitats, com ara el pregó o els concerts, que requereixin de reserva de cadira, es gestionaran a través d'aquest portal, que s'activarà el proper dilluns, 30 d'agost, a les 10h del matí.

L'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha destacat que "malgrat le srestriccions, la festa major tira endavant, i aquest any sí que la podrem anomenar com a tal, Festa Major".

La Festa Major no comptarà amb un cap de cartell, pel que fa als concerts. Hi haurà una oferta molt variada per a tots els públics. Entre els grups que actuaran a les barraques, hi haurà La Moska, Seguirem, Lád Cuig, Triwe, Karaokes Band, Tupé, La Fúmiga i el Pony Pisador. Per als més grans, els clàssics: l'Orquestra Selvatana i la Big Band.

La Festa Major comptarà amb altres esdeveniments com ara el de l'humorista Peyu o activitats com la caminada popular del Safir Team, o la tradicional visita històrica 'Palafolls, terra de recs i molins' al Molí d'en Puigvert amb en Xavier Salicrú i les GreenPala.

El cartell, una obra de l’artista Marta Bellvehí posa en relleu el paper de la dona

 

El cartell de la Festa Major d’enguany és obra de l’artista Marta Bellvehí. L’obra representa diferents elements que són ben presents en aquesta celebració: la cultura popular, el patrimoni, i la gent. La regidora de Cultura i Festes, Susanna Pla, ha explicat que el consistori ha trobat oportú que el cartell destaqui en un primer pla les persones. "És per això que hi apareix una dona gran al cartell, i una nena petita, representant la intergeneracionalitat de la nostra festa".

 

El pregó, un dels moments més esperats

 

Com cada any, l’Ajuntament guarda en secret quina serà l’actuació que culminarà el pregó d’aquest any, però ja es pot avançar que comptarà amb la participació de l’entitat palafollenca ecologista recentment premiada, GreenPala. Posteriorment a això i com va passar l’any passat, DiablesFolls oferiran un Castell de Focs, i després hi haurà el primer concert, que serà el del grup Los 80 Principales.

 

 

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l'Àrea de Cultura al correu cultura@palafolls.cat, o bé al telèfon 937620611.Número de visites
4774
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43