Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:25 h
previsio
 
 
10/12/2023 | 03:25 h

Des d'avui fins al proper 15 d'octubre està prohibit fer foc al bosc

15 de març de 2018


El departament d'Agricultura de la Generalitat informa que a partir d'avui, 15 de març, fins al 15 d'octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals. Està prohibit fer foc ni a les àrees forestals (tant si estan poblades d'arbres com si no) ni a la franja de 500 metres que els les envolta.

En especial, subratlla Agricultura, no es poden cremar restes de poda i d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa del departament. Tampoc no es poden fer focs d'esbarjo ni d'altres de relacionats amb l'apicultura. Dins de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s'utilitzin barbacoes d'obra amb mataguspires.

També queda prohibit llançar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena; llançar coets, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors (o en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Més informació del tràmit al següent enllaç. Número de visites
1423
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43