Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:16 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:16 h

Dimecres, 14 de juliol, el Govern farà el retorn de les propostes de Sant Lluís

8 de juliol de 2021


La sessió, oberta a tots els residents del barri, s'ha convocat a través d'una carta i serà a les 18h, al Forroll


El proper dimecres, 14 de juliol, a les 18h al Forroll, el Govern municipal farà el retorn de les propostes que la ciutadania de Sant Lluís va formular a través del procés participatiu 'Palafolls Participa!' el passat mes de juny. La regidoria de Participació Ciutadana ha convocat als veïns de Sant Lluís a través d'una carta que s'ha enviat a tots els habitatges.
 
La sessió, que serà dinamitzada pels dos tècnics que ja van conduir la primera, té per objectiu posar en context la viabilitat de les propostes formulades en la primera sessió i traslladar un pla d'actuació respecte a les que es puguin resoldre positivament, o en les que ja s'hi està treballant. La sessió també buscarà concretar algunes de les propostes formulades, per tal de donar una resposta més concreta a les inquietuds del veïnat.
 
Les propostes en sí, s'han anat classificant segons la seva naturalesa. Així, es respondrà a les demandes sobre temes que la ciutadania ha posat sobre la taula com és la neteja, la seguretat, els residus, la mobilitat... entre altres.
 
Aquest és el primer dels processos participatius que ha endegat el consistori, i que s'aniran estenent per la resta del territori palafollenc. A través de l'espai web de Participació Ciutadana, es pot consultar tota la documentació relativa que es vagi generant en cada procés participatiu, també les convocatòries.
 
 
 Número de visites
576
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43