Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:16 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:16 h

Disfresses, xocolatada i una escape room al cap de setmana de carnaval a Palafolls

23 de febrer de 2022


Palafolls celebrarà el carnestoltes amb diferents activitats


Aquest proper cap de setmana el nostre municipi celebra un nou carnestoltes. Ho fa de nou sense rua, per culpa de la pandèmia, però amb un grapat d’activitats entre divendres a la tarda i dissabte.

 

Així aquest divendres el Casal Jove de Can Batlle organitza un carnaval jove amb disfresses, ballada popular i animació de carrer. L’activitat, en la que hi poden participar els alumnes de l’institut, es farà al fòrum Palatiolo a l’hora de la sortida dels infants de les escoles, a quarts de cinc de la tarda.

 

Justament aquesta activitat juvenil, animarà una altra de les previstes per divendres; la 3a Xocolatada Solidària que també es farà al moment de la sortida dels alumnes de classe, i que és a benefici de la investigació contra el càncer infantil que lidera l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Cada tassa de xocolata costarà 2€ que aniran íntegrament a la causa solidària. Una activitat que és possible gràcies a la col·laboració del Tribeca, El Cafè, Panacea, Letona, AlimentArt i Xocolates Torras i que s’organitza gràcies a l’impuls de totes les associacions de mares i pares del nostre municipi.

 

Ja dissabte arriba, per segon any consecutiu, l’escape room de carrer amb la que celebrem el carnestoltes. A mode de gran gimcana caldrà anar resolent enigmes pel nostre municipi. S’hi poden apuntar grups de fins a 6 persones, preferiblement a partir dels 12 anys, i molt millor si es ve disfressat. Per participar de l’escape room cal inscripció prèvia a entrades.palafolls.cat.

 

                                                                WhatsApp Image 2022-02-23 at 10.17.58.jpegNúmero de visites
1091
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43