Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:31 h
previsio
 
 
20/04/2024 | 13:31 h

Divendres torna l'Encesa de Llums per donar la benvinguda al Nadal

22 de novembre de 2021


En aquesta edició hi destaca el treball intergeneracional que s’ha dut a terme entre els infants i els joves dels centres educatius, com de la gent gran del geriàtric i del Centre Respir


L'Ajuntament de Palafolls donarà la benvinguda al Nadal els pròxims divendres 26 i dissabte 27 amb una nova edició de l'Encesa de Llums.

 

En l'edició d'enguany el fil conductor és l'univers. El consistori instal·larà una galàxia de llums al carrer Major, elaborada a partir de la participació dels nens tant de la Llar d’Infants com de les escoles, que s'han encarregat de pintar els planetes; i després dels joves de l'institut, que han col·laborat en el muntatge.

 

L'encesa de Llums 2021 comptarà també amb dos elements que estaran instal·lats a la plaça del Fòrum Palatiolo. Per una banda, el ja tradicional arbre dels valors, i la gran novetat: el regal de grans dimensions confeccionat a partir d'ampolles de plàstic que els més grans de Palafolls -tant del Centre Respir com del Geriàtric- han contribuït a pintar.

 

Paral·lelament a tot això, des del consistori també se celebraran les activitats complementàries: l'esperat planetari (que estarà muntat al Teatre divendres i dissabte, i pel qual cal reservar cita prèvia al portal d'entrades de Palafolls), i també la xocolatada, jocs gegants, un taller d'estels i paradetes.

 

Agenda d'activitats:

 

Divendres 26, Fòrum Palatiolo:

Planetari de Nadal (cal reservar a entrades.palafolls.cat)

A les 16:30h: Xocolatada popular, Jocs Gegants i Taller d'Estels

A les 19h: Encesa de Llums de Nadal 2021

 

Dissabte 27, Teatre de Palafolls:

Planetari de Nadal (cal reservar a entrades.palafolls.cat)

 Al Fòrum Palatiolo:

Parades i tallers

 

Encesa 2021Número de visites
2006
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43