Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:13 h
previsio
 
 
14/04/2024 | 00:13 h

Educació obre la convocatòria per participar en la XVI edició del Premi de Treballs de Recerca

15 de març de 2023


Avui s'inicia el termini de presentació de sol·licituds, que s'allargarà fins al dijous 6 d'abril


El Premi de Treballs de Recerca de l'Ajuntament de Palafolls és un guardó que es convoca anualment per reconèixer l'excel·lència dels treballs d'investigació realitzats, de forma individual o grupal, per l'alumnat de segon de Batxillerat de l'Institut Font del ferro.

 

Aquests premis tenen, també, la finalitat de reconèixer la tasca de la comunitat educativa de Palafolls, així com de fer valdre les competències adquirides per part de l'alumnat al llarg de la seva educació. El guardó és també la VI edició del Memorial Daniel López: un homenatge a l'exdirector de l'Institut Font del ferro que va morir el 2015.

 

Normativa

 

Per participar en la convocatòria, cal seguir les bases aprovades per la Junta de Govern Local. Els treballs es poden presentar en dues categories, que comptaran amb les següents gratificacions econòmiques:

 

Àmbit Social:

  • 1r premi: 500 euros
  • 2n premi: 300 euros
  • 3r premi: 200 euros

Àmbit Científic:

  • 1r premi: 500 euros
  • 2n premi: 300 euros
  • 3r premi: 200 euros

El termini per presentar les sol·licituds de la convocatòria d'enguany és a partir del 15 de març i fins el 6 d'abril de 2023.

 

Els treballs que hi vulguin participar hauran de ser totalment anònims i caldrà lliurar-los de la següent manera, tenint en compte que la llei preveu prioritzar el lliurament mitjançant l'administració electrònica:

 

A la sol·licitud o instància genèrica hi haurà de constar el títol del treball, el nom i els cognoms del/s participant/s, caldrà adjuntar el document d'identitat i fer-hi constar l'adreça postal i el telèfon de l'autor/a o autors/es, el centre educatiu i el nom i els cognoms del tutor/a.

 

En cap cas aquestes dades poden constar al treball ni a la còpia en format paper lliurada, així com a la resta de mitjans tècnics adjunts o annexes. A la sol·licitud s'haurà de fer constar, expressament, que es demana prendre part a la convocatòria.

 

Als annexes obligats a la sol·licitud, cal afegir la síntesi explicativa, d'una pàgina com a màxim, i el treball en format PDF. A la portada, la capçalera o al peu de pàgina, hi constarà el títol del treball i el pseudònim.

 

Tots els documents s'han de presentar en format PDF i opcionalment en paper escrit, en format DIN-A4, amb una enquadernació o sistema de lligat de folis que permeti la seva correcta manipulació. En cas de presentar-lo en paper, només caldrà lliurar un original.

 

El jurat

 

Serà presidit per l'alcalde de Palafolls, o la persona delegada, i estarà format per diverses persones especialitzades, de reconeguda vàlua en les disciplines de les modalitats del Batxillerat i vinculades al món cultural de Palafolls.

 

El lliurament dels premis es durà a terme en un acte públic, que el consistori donarà a conèixer un cop arribi el moment.

 

Per a més informació respecte a les condicions de participació, es poden consultar els documents adjunts.Número de visites
594
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43