Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 18:55 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 18:55 h

El canvi de la canonada arriba a la cruïlla de l’església i obliga a reordenar el trànsit

28 de març de 2022


Aquest dimarts les obres de substitució de la canonada d’impulsió han d’actuar a la confluència des carrers Major, Francesc Macià i avinguda Costa Brava, és a dir, just davant l’església de PalafollsCom ja ha passat a la resta del carrer Major, cal retirar les llambordes actuals, obrir el carrer per posar la nova canonada i, posteriorment col·locar el nou pavimentat de llambordes. Un procés que és ràpid, però que necessita d’un temps prudencial d’assecat de la base de morter que fixi les llambordes. Això implica que el tall de la cruïlla podria allargar-se almenys fins a mitjans del mes d’abril.


Aquest punt cèntric és molt transitat especialment per accedir a la zona escolar. Per tal d’intentar mitigar les afectacions, l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament i la Policia Local han ideat un itinerari alternatiu per accedir a la zona escolar mentre durin les obres en aquesta cruïlla.


Es podrà accedir a les escoles a través de l’aparcament de les rentadores i del carrer Pi i Margall ( carrer del Mig), que canviarà de sentit per només ser direcció a les escoles.

 

       my-visual_58234125.png


Per facilitar la fluïdesa en aquestes setmanes, la rambla de les Ferreries no es tancarà al trànsit en les hores d’entrada i sortida d’alumnes, com passa habitualment, per tal de garantir un millor flux de vehicles a la zona escolar.
Al carrer Francesc Macià només hi podran accedir els veïns, en contra direcció.


Tots aquests canvis entraran en vigor demà mateix i fins a restablir la normalitat a la cruïlla de l’església.
Les obres de substitució de la canonada d’impulsió van començar al febrer i preveuen enllestir-se al juny, un cop repavimentats tots els carrers per on passa la nova canonada.Número de visites
718
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43