Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/02/2024 | 04:37 h
previsio
 
 
23/02/2024 | 04:37 h

El CAP de Palafolls reduirà temporalment el seu horari d'atenció.

26 de març de 2020


La Corporació Catalana de la Salut ha informat al consistori d'una retallada en els horaris d'atenció al públic, mesura que entrarà en vigor el pròxim divendres dia 27 de març.


Amb motiu de l'actual situació d'excepcionalitat que es viu pel coronavirus, els dispensaris de Palafolls i Tossa de Mar, centres d'atenció primària gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, reduiran de forma temporal el seu horari d'atenció.

Canvis horaris

A partir d'aquest divendres, el CAP Palafolls obrirà de 8:00h a 15:00h (de dilluns a divendres). Fora d'aquest horari, els ciutadans que truquin al centre podran ser atesos pels professionals del CAP de referència de l'àrea bàsica de Salut pertinent, en el cas de Palafolls el CAP de Malgrat de mar.

Per casos no urgents, els ciutadans hauran de trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre de salut i si ho fan fora de l'horari d'obertura (més enllà de les 15:00h) se'ls atendrà des del CAP de Malgrat de Mar.

Motivació del canvi

La decisió ha estat presa en aquests moments per poder optimitzar, en la mesura del possible, els equips assistencials de l'organització. Una iniciativa que ha estat aprovada per la Regió Sanitària de Girona, ens competent del servei que es presta en aquesta part del territori. Tanmateix, aquesta decisió s'ha posat en coneixement dels alcaldes de cada municipi afectat.Número de visites
1137
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43