Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:20 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:20 h

El Casal d’Estiu municipal finalitza amb èxit la seva activitat, malgrat la crisi sanitària

3 de setembre de 2020


Amb un volum total de 160 places gestionades durant tot l’estiu, el casal ha hagut de fer front a diversos reptes


Aquest dilluns 31 d’agost el Casal d’Estiu municipal deia adeu als infants que han estat gaudint de les seves propostes. Amb un volum total de 160 places gestionades durant tot l’estiu, enguany el servei municipal del Casal d’Estiu feia front a un repte doble. 
 
Per una banda, aquest estiu, després del context de l’estat d’alarma i del tancament dels centres escolars, l’educació en el lleure i l’administració local tenia com a propòsit encarar l’acompanyament dels nens i nenes alhora que ajudar a implementar una “nova normalitat” social i sanitària. Tot plegat alhora que es reinventaven les activitats amb la intenció de promoure el desenvolupament de les competències personals i les habilitats dels nens i nenes. 
 
D’altra banda, el Casal d’Estiu ha estat dels primers serveis a posar en funcionament els protocols de detecció Covid-19. 
Un cop finalitzat el servei, a les famílies usuàries se’ls hi ha demanat la seva valoració que encara s’és a temps de poder complimentar a través del següent enllaç: https://forms.gle/GmHafeKmRKWeMFT99
 
Entre les activitats organitzades al llarg dels mesos d’estiu destaca: la piscina municipal, l’acampada del camp de futbol, la sortida al Marineland, les sortides al voltant de Palafolls, les activitats al nou parc viari, la plantada de romaní a les jardineres del c/Major i plaça Fòrum Palatiolo, etc. 
 
El consistori valora molt positivament el desenvolupament del servei del Casal d’Estiu municipal i aquests dies ja s’està duent a terme la memòria valorativa per tal de començar a treballar per l’estiu del 2021.
 
Enllaç al blog del Casal Estiu – Fotos: https://casalestiupalafolls2020.blogspot.com/

 Número de visites
850
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43