Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:13 h
previsio
 
 
02/12/2023 | 19:13 h

El casal de Joves de Can Batlle reprèn l'activitat dilluns 5 d'octubre

2 d'octubre de 2020


El punt de trobada del jovent palafollenc anuncia totes les mesures que pren


El casal de Joves Can batlle recupera l'activitat habitual, amb totes les restriccions que han presentat, a partir de dilluns vinent dia 5 d'octubre. Des del casal s'han treballat diverses propostes que van del lleure al suport a l’estudi, però amb modificacions respecte els cursos passats per tal de complir amb totes les mesures establertes davant l’escenari actual generat per la COVID-19.

 

normativa en matèria de salut referent a l’ús de mascaretes, les limitacions de número de participants (12 com a màxim per activitat),  distàncies, presa de temperatura i higiene de mans etc. La principal variació d’enguany és que el local romandrà tancat de cara al públic en general i la participació en la bateria d’activitats proposades serà seguint estrictament l’horari de les mateixes i a travès dels següents paràmetres:

 

Inscripcions

 

Són el cas de les d’activitats regulars com el nou Taller de Circ i el de Manga que segueix però aquest cop amb dues franges horàries diferents per tal de poder conservar el nombre de participants de l’edició anterior i afegir-ne de noves si cal. Per fer la inscripció cal sol·licitar el document a través de les línies habituals de contacte (telèfon, mail, WhatsApp i xarxes) entre el 2 i el 12 d’Octubre.

 

Reserves

 

En el cas de les activitats de:

  • Treball en Grup, espai destinat per als joves i les joves que formin part d’un mateix grup de convivència a l’aula i hagin de realitzar algún treball de grup.
  • Tarda a Can Batlle, activitat enfocada a joves que desitgin fer ús de l’espai amb una finalitat lúdica (jocs de taula, tallers, etc. que l’equip educatiu anirà proposant a travès de les xarxes).
  • Tarda de Play, tarda on els i les joves podran fer ús de la recent adquirida playstation 4 tal i com van indicar en les enquestes fetes el curs passat.
  • Les reserves es faran a travès dels nostres canals habituals de comunicació i com molt tard fins al matí abans de l’activitat.

 

Registre d’entrada

 

Caldrà efectuar un registre d’entrada (per motius de traçabilitat) sense reserva prèvia per l’activitat Tarda de deures, espai pensat per a poder fer deures de manera individual comptant amb una persona de suport que facilita l’àrea d’educació, i per la Dinamització de grups quan aquesta es realitzi dins el casal. Com a novetat, es tracta de posar sobre el calendari (tots els divendres) una sèrie de trobades periòdiques amb aquells grups de joves que, agrupats per interessos, ja estiguin desenvolupant diferents projectes de manera cogestionada amb l’espai, com poden ser: Acció feminista de Palafolls, Green pala (d’acció mediambiental), Can Batlle Crew (grup de Rap), Comissió de barraques o amb d’altres col·lectius de joves, associats o no, que funcionen de manera més autònoma per tal de dissenyar accions conjuntes.

 

En aquesta línia destaquem també que, degut al context actual i les necessitats que s’han detectat al respecte, l’equip educatiu de Can Batlle, durant els divendres enfocats a la dinamització de grups, també es farà present en espais exteriors amb la intenció d’arribar a número més gran de joves i detectar interessos.

 

Finalment com a una de les novetats més atractives volem subratllar que s’han fet una sèrie de canvis en l’espai, com habilitar una recepció. S’està també en procés de sonorització de l’edifici de vidre per poder fer-hi activitats musicals i culturals de manera cogestionada així com d’instal·lació per la pràctica de teles i trapezi com se’ns va sol·licitar.

 

 Número de visites
849
  • Activitats i Horaris 2020
  • Normativa Tardor 2020
  • Inscripcions 2020
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43