Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:21 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 03:21 h

El cicle de música Singulars 2019 s'estrena de la mà del doble concert a càrrec de Pau Alabajos i Lu Rois

3 d'abril de 2019


Totes les propostes musicals tindrà lloc al Teatre de Palafolls a les 22 h i el preu és de 5 euros


El Teatre de Palafolls acollirà l'edició 2019 del cicle musical Singulars que des de fa anys apropa a la nostra localitat promeses emergents de la música que es produeix a prop de casa nostra . La primera proposta arriba aquest dissabte 6 d'abril a les 22 h de la mà de les propostes musicals de Pau Alabajos i Lu Rois. 

En el primer cas, Pau Alabajos té preparat un espectacle creat específicament per a espais escènics que permeten a l’espectador gaudir assegut de la música i els versos d’Estellés en l’ambient íntim i confident que exigeix aquesta mena de posada en escena.  El nom de la proposta és "Ciutat a cau d’orella" i es tracta d'un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seua mort.

Tot seguit Lu Rois sense grans ornaments, ni un arsenal d’instruments, tan sols amb la seva veu i el piano, crearà una atmosfera cinematogràfica embriagadora. Concretament presentarà el seu nou treball ‘Cau de Lluna’, un treball discogràfic de quatre cançons que els qui s'apropin gaudiran i experimentaran. 

El cicle continuarà el següent dissabte 13 d'abril de la mà també de la doble proposta a càrrec de Sandra Bautista i Katherine Sheng. Mentre Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana, Katherine Sheng és una cantautora radicada a Barcelona que s'inspira en els trobadors.

El darrer concert de Singulars tindrà lloc el dissabte 27 d'abril i la protagonista serà la pianista i compositora Clara Peya qui és considerada actualment una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país.  

 

 

Organitza: Ajuntament de Palafolls. Amb el suport de: Bang! Cultura. 

 

Les entrades es poden reservar per recollir el mateix dia de l'espectacle a través de plf.cultura@palafolls.cat o a través del següent enllaç: http://www.bangcultura.cat/reserves/

 

Més informació de les propostes musicals al web de l'entitat cultural Bang! Cultura

 

 

 Número de visites
1322
  • Singulars 2019
  • singulars 2019
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43