Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:58 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:58 h

El Concurs Mosca celebra aquest dissabte la seva sisena edició

26 d'abril de 2023


El certamen de propostes musicals joves i emergents del territori presentarà 9 grups dels 17 que s'hi van presentar, batent enguany rècord d'inscripcions


Aquest dissabte, 29 d'abril, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palafolls celebra la sisena edició del Concurs Mosca, el certamen de propostes musicals joves i emergents del territori amb votació popular i del jurat.

 

A partir de les 21.00 hores, nou grups, cinc d'ells de Palafolls, actuaran en directe a la pista exterior del Palauet: Jader, Lot estalvi, Cefalo zero, La moska band, Dugarry, Ypnosi, Supergatos, Vichy flock i Fernando Orellana. Les tres propostes guanyadores tindran l'oportunitat d'actuar a l'Alterfesta de la Festa Major de Palafolls 2023 com a teloners, un per cada nit de barraques.

 

Enguany, el Concurs Mosca ha registrat xifres rècord de participació. Fins a 17 bandes musicals s'hi han inscrit, 8 de les quals han hagut de ser descartades en la primera fase.

 

Com es desenvoluparà el concurs?


Cada un dels grups candidats tindrà exactament 35 minuts per actuar. De fet, es muntaran dos escenaris perquè tal com acabi una banda, s'enllaci amb la següent, que ja estarà preparada.

 

Com és habitual, hi haurà tres formes per votar. D'una banda, el vot presencial: únic i intransferible, que s'efectuarà a una urna ubicada a la barra de la Colla dels Diablesfolls. També es comptarà amb un equip professional, format per tècnics de so i professorat de l'EMMiD, entre d'altres, que duran a terme el vot del jurat.

 

Finalment, també hi haurà el vot en línia, que es comptabilitzarà a partir dels likes que cada grup musical rebi a la seva publicació corresponent del canal d'Instagram de l'Alterfesta. El dimarts 2 de maig es tancarà aquesta darrera votació i, abans del cap de setmana vinent, ja se sabran les tres propostes guanyadores.

 

MOSCA_cartell_23-01.jpgNúmero de visites
709
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43