Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:04 h
previsio
 
 
25/02/2024 | 10:04 h

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, visitarà demà Palafolls

7 de novembre de 2019


La visita s'havia endarrerit a causa de la coincidència amb la publicació de la sentència contra l'anterior govern de la Generalitat.


El conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, visitarà demà divendres els centres escolars de Palafolls. La visita, inicialment prevista per la tercera setmana d'octubre, es va haver de desplaçar en el calendari a causa de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem contra l'anterior executiu català.

 

La visita consistirà en una recepció institucional per part de l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, a l'ajuntament, on el conseller signarà el llibre d'or del consistori, i tot seguit hi haurà les visites a les escoles de Mas Prats i Les Ferreries, i també a l'INS Font del Ferro.

 

La trobada servirà perquè el conseller pugui fer una radiografia de les necessitats del municipi en l'ambit educatiu, acompanyat per les direccions dels centres educatius, l'alcalde, la regidora d'Ensenyament, Susanna Pla, i el regidor d'Urbanisme, Jordi Villaret. En referència a l'acte protocol·lari a l'ajuntament, des del govern també s'ha fet extensiva la invitació als membres de l'oposició. Número de visites
848
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43