Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:20 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 19:20 h

El consistori coordina els equips que aniran retirant les destrosses del fort temporal a Palafolls

24 d'octubre de 2019


L'ajuntament fa una crida també a que la gent que detecti alguna incidència arrel del temporal, la transmeti al mateix pels canals oficials


Aquest matí ha tingut lloc una reunió de coordinació per avaluar els danys ocasionats pel fort vent i la pluja la matinada d'ahir dimecres, i les tasques que s'han començat a dur a terme. En aquesta reunió, l'equip de govern ha aprofitat per traslladar una felicitació tant a la Brigada Municipal, com a la Policia Local i els serveis tècnics per la feinada que van començar a fer ahir per poder restablir la normalitat al municipi després de la tempesta, en el menor temps possible.

 

De resultes d'aquesta reunió coordinativa, ara començarà la fase de treball de netejar les zones afectades, que ja es va iniciar ahir. Aquesta tasca serà una mica més lenta i s'anirà realitzant progressivament a partir de la priorització dels indrets que necessitin una actuació més ràpida.

 

Des del Govern es fa una crida a tota aquella gent que detecti alguna anomalia en algun punt de Palafolls, que la comuniqui a l'ajuntament a través dels canals oficials que són:

 

  • De manera presencial, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).
  • Via telefònica, al telèfon de l'Ajuntament (937620043).
  • De manera telemàtica a través de l'APP per mòbils 'Viu Palafolls' (Android, iPhone), o presentant una instància a través del portal web de l'ajuntament.Número de visites
923
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43