Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:45 h
previsio
 
 
18/07/2024 | 20:45 h

El consistori de Palafolls es conjura a treballar de la mà de les entitats locals

12 de maig de 2021


A la reunió hi van assistir l'alcalde, Francesc Alemany, la primera tinent d'alcalde, Susanna Pla, la regidora d'esports, Sònia González, i la tècnica d'entitats, Mari Parra


El govern municipal va realitzar ahir a la tarda una reunió amb les entitats del municipi al Teatre de Palafolls.

A l'inici de la reunió es va poder fer una radiografia dels precedents viscuts fins ara, tenint en compte el projecte d'entitats que es volia instaurar des del consistori i com ha afectat la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, el govern municipal va voler posar en valor la importància de la creació de la regidoria d'entitats, i a contrapartida poder disposar així d'una tècnica d'entitats al municipi. Aquest avenç ha servit per poder ordenar les entitats palafollenques a nivell administratiu i per, a partir d'aquí, realtizar un treball de sinergies i cohesió entre les diverses entitats.

A la reunió es va tractar l'escenari que es presenta de cara al futur; com les entitats plantegen la seva promoció al municipi, quines activitats es podran realitzar i com el consistori pot participar en un acompanyament a totes aquestes.

Finalment, es va realitzar una pluja d'idees i inquietuds per part dels participants a la reunió, amb un clam comú: les entitats són el batec de Palafolls.

A la reunió hi van assistir més d'una quarantena d'entitats, i va comptar amb el compliment exhaustiu de totes les normes de prevenció de la Covid-19.Número de visites
608
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43