Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/12/2023 | 06:54 h
previsio
 
 
04/12/2023 | 06:54 h

El consistori i la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria renoven el conveni de col·laboració

8 de febrer de 2023


La signatura renova la col·laboració entre ambdues parts i garanteix la celebració de la processó de Setmana Santa de Palafolls


Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Palafolls i la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria van renovar el conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat pel període d'un any. L'alcalde, Francesc Alemany, va assegurar durant la signatura que aquesta suposa "l'aposta clara per un model de processó molt associada al tema estrictament religiós".

 

El tràmit d'ahir garanteix la continuació de la celebració, per la qual, enguany, encara s'està treballant en alguns aspectes pel format final. Alemany va explicar que les principals novetats ja es van incorporar l'any passat, amb el protagonisme absolut, per primera vegada, del pas de la confraria. Aquest any, però, la processó canvia el seu recorregut i sortirà des del centre urbà del municipi.

 

El confrare major, Óscar Bermán, va manifestar que aquesta és una fita important, ja que la signatura significa un pas endavant de confiança en la relació entre l'entitat i el consistori.

 

Imatge_web (33).jpgNúmero de visites
414
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43