Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:45 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 10:45 h

El consistori inicia demà el pla de reasfaltat del municipi

26 d'octubre de 2022


Els treballs es realitzaran de manera progressiva a Mas Carbó, Sant Lluís, Les Ferreries, Santa Maria i Mas Reixac


L'Ajuntament de Palafolls comença demà el projecte de reasfaltat del municipi, vinculat al Pla general d'inversions. Així ho va anunciar el regidor d'Obres, Serveis municipals i Via pública, Jordi Villaret, en el passat Ple municipal. El pla suposa una inversió superior als 600.000 euros, a través del qual s'actuarà pràcticament en tots els àmbits del municipi, a excepció de Ciutat Jardí i Sant Genís.

 

Villaret va explicar que aquest és un projecte sense precedents al municipi, pel volum d'inversió i per la voluntat del consistori de pal·liar els problemes existents en l'estat dels carrers. Les actuacions que es duran a terme seran diverses i de diferent índole, amb la voluntat d'actuar en trams de carrers complets i tancant el cercle dels treballs realitzats anteriorment.

 

El regidor va assegurar que el projecte i la tria de les actuacions s'ha realitzat mitjançant un criteri estrictament tècnic, arran de l'estudi fet l'any 2019 en el qual es descrivia l'estat dels carrers del municipi.

 

La programació de les obres

 

Les actuacions s'inicien el dijousSant Lluís i el dilluns vinent a Mas Carbó. Jordi Villaret va explicar que els treballs a Mas Carbó són de caràcter puntual i "quirúrgic"; de reparació de l'estat actual dels carrers que en alguns casos suposa un perill per les fractures a les plaques de formigó. A Sant Lluís, s'actuarà als carrers Montblanc, Canigó, Verge Maria, Sant Josep, Doctor Fleming, Sant Miquel i Avinguda Atlàntida, en els trams que es dibuixen en el següent mapa.

 

Disseny sense títol (15).jpg

 

Un cop acabin els treballs al barri de Sant Lluís, s'iniciarà el projecte a l'àmbit de Les Ferreries i Santa Maria, a partir del 7 de novembre i durant dues setmanes. Es treballarà al camí l'Esperança i al carrer Xon Moner, on s'incorporaran alguns reductors de velocitat, i a l'Avinguda Ribera de la Burgada i als carrers Francesc Macià, Ramon Turró, Mas Pinell i Saló de Mas Pedrer. També es milloraran algunes de les cruïlles que creuen amb aquestes vies.

 

Finalitzades les reparacions de formigó a Mas Carbó, s'hi iniciaran els treballs de reasfaltat, principalment al camí del Castell. També s'actuarà a Mas Reixac.

 

El regidor va afirmar que aquest és "un projecte que ve de molt enrere, però que les actuacions comencen ara". També va recordar que hi ha hagut un important increment del preu de l'asfaltat i que "aquest augment ha anat en detriment a la superfície d'actuació que inicialment es volia fer".Número de visites
619
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43