Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:42 h
previsio
 
 
20/05/2024 | 17:42 h

El consistori palafollenc prepara una jornada de lluita contra la violència de gènere, cercant la transversalitat

23 de novembre de 2019


En motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, durant els dies 23, 24, 25 i 29 de novembre, la ciutadania trobarà diverses iniciatives sensibilitzadores al municipi


El pròxim dilluns 25 de novembre es commemora el 'Dia Internacional contra la Violència de Gènere'. Per aquest motiu, l’ajuntament de Palafolls ha decidit dur a terme una sèrie d’actes de sensibilització que esdevindran durant tota la setmana per tal de manifestar el seu rebuig contra la violència masclista.

 

Dia 23 i 24 de novembre
Durant aquest cap de setmana es podrà gaudir d’una performance teatral col·lectiva adreçant-se al 'Casal de la Dona'. Entrades anticipades i aforament limitat.

 

Dia 25 de novembre

A partir de les 11:30h, a l'ajuntament, es podrà escoltar els alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Font del Ferro llegir el manifest de condemna contra la violència de gènere d’enguany.

Tot seguit, la companyia teatral 'La Mayeútica Teatre' farà reflexionar la ciutadania amb la performance 'El crim dels llençols blancs'.

 

A les 18:30h projecció al 'Casal de la Dona' de la pel·lícula 'la flor del desierto' que tracta el rerefons de la mutilació genital femenina. Allà mateix es podrà gaudir d’una ambientació especial per aquest motiu, que es podrà visitar fins al dia 5 de desembre.

 

Dia 29 de novembre
Associada a aquesta temàtica els palafollencs gaudiran de la 'Fira de l’amor', que tindrà lloc al local jove de Can Batlle a les 12h. Allà s’hi ubicaran un seguit de parades amb recursos relatius a la sensibilització sobre la violència masclista.


Durant aquests dies es podran veure pancartes a l'ajuntament i davant el Fòrum Palatiolo; paral·lelament és repartiran xapes en solidaritat amb la causa.

Des de l'ajuntament de Palafolls es vol recordar que, segons dades de Nacions Unides, centenars de dones moren assassinades cada dia arreu del món a causa de la violència de gènere. Aquesta realitat il·lustra la necessitat de promoure campanyes de sensibilització social que fomentin l'educació, el respecte i l'empatia en vers les dones.Número de visites
1014
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43