Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:59 h
previsio
 
 
29/02/2024 | 15:59 h

El consistori sorteja aquesta tarda les places pel Casal d'estiu municipal

13 de juny de 2023


A les 17.00 hores se celebrarà el sorteig per les places que han quedat igualades en puntuació malgrat l'aplicació del barem de desempat


L'Ajuntament de Palafolls celebra aquesta tarda el sorteig per l'atorgament de les places del Casal d'estiu municipal. L'acte serà a les 17.00 hores i es podrà seguir de manera presencial des de la Sala de plens o a través del canal de Youtube del consistori.

 

Fa uns dies es va publicar la puntuació provisional obtinguda per les famílies interessades en participar-hi. Ara, un cop resolts els requeriments pendents, es publicarà l'anunci de l'acord d'assignació de les places ja previstes per matriculació. Aquesta tarda, es farà el sorteig per les places encara no assignades: aquelles que han quedat igualades en puntuació malgrat l'aplicació del barem de desempat.

 

El consistori recorda que, pels infants admesos, el període de matriculació s'iniciarà demà 14 de juny i s'allargarà fins el dia 18 (ambdós inclosos). La liquidació es gestionarà mitjançant el pagament dels torns i els conceptes fixes associats al servei i sol·licitats a la preinscripció. El no pagament de les taxes corresponents comportarà la pèrdua de la plaça sol·licitada.

 

Vist els pagaments efectuats, la llista definitiva dels i les participants admesos/es es publicarà el 21 de juny, també al tauler digital d'anuncis del consistori.Número de visites
865
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43