Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:26 h
previsio
 
 
24/06/2024 | 19:26 h

El distintiu de zona verda es podrà gestionar a les dependències de la Policia Local a partir d'aquest 15 de maig

10 de maig de 2019


La zona verda actualment està en funcionament a la zona de Sant Lluís i entra en funcionament en el període estival del 15 de juny al 15 de setembre


Cada període estival el cos de la Policia Local gestiona els distintius de la zona verda de la nostra localitat i que actualment està en funcionament únicament a la zona de Sant Lluís. Aquest distintiu s'ha de tramitar cada any i té com a objectiu regular l'estacionament en aquest punt de la nostra localitat on a l'estiu pateix certa congestió per la proximitat del parc aquàtic de Palafolls. 

Els requisits per tramitar el distintiu de zona verda són:
-Residents que facin efectiu l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (ITVM) a l'ajuntament de Palafolls i estiguin al corrent del seu pagament.
-Persones empadronades que disposin d'un vehicle en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte al seu nom.
-Persones empadronades que constin com a conductor principal d'un vehicle propietat de l'empresa on es treballi o en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte a nom de l'empresa.
Recordem que a partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre, els ciutadans i ciutadanes de Palafolls que disposin de la targeta podran aparcar a les zones verdes, les 24 hores del dia, i amb rellotge a les zones blaves d'aparcament.

 

 Número de visites
1905
  • Estacionament zona verda, juny Paalafolls
  • Adhesiu zona verda Sant Lluís
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43